5 Kasım 2022 Cumartesi 20:11
Kulübümüzden Beşiktaş maçı öncesi dostluk yemeği
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetimi, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesinde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Yönetim Kurulu üyelerini, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda ağırladı.
Dostluk yemeğinin ardından iki takımın başkanları Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Başkan Dursun Aydın Özbek, “Beşiktaş rekabet içindeki dostumuz bizim. Sayın Başkan da benim çok yakın dostum. Kendisine hoş geldin diyorum. İnşallah güzel bir maç olacak. Gelenlerin keyif alacağı, sakatlığın olmadığı ve güzel bir hakem yönetiminin olacağı bir maç diliyorum. Gelen taraftar futbola doysun, tatmin olsun diye dilekte bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ise şunları söyledi:
“Dursun Bey benim abimdir. Çok iyi bir aile dostumdur, benim için kıymetlidir. Yeri çok özeldir. Evinde misafir oluyoruz. İnşallah kendi evinde de olacağız yakında. Güzel bir maç olsun. Sakatlık olmasın, hakem hatalarının olmadığı bir maçın olmasını diliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın bize sözü var. Kasım ayını bekleyin bütün sorunları çözeceğim hakemlerle ilgili demişti. İnşallah biter bu sorunlar. İyi oynayanın, hak edenin kazandığı bir maç olur.”