5 Kasım 2022 Cumartesi 11:56

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda yeterli katılım sağlanamadı

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda yeterli katılım sağlanamadı

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, 8837 kayda açık üyenin yüzde 10’luk kısmının katılımının sağlanamaması sebebiyle oturum açılamadı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek konu ile ilgili Galatasaray Televizyonu'na şu açıklamayı yaptı:

 “Bugün Tüzük tadili için olağanüstü genel kurul tanzim etmiştik. Belli bir nisap gerekiyordu. Bu nisap maalesef sağlanamadı. Dolayısıyla biz Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürdüğümüz şekilde devam edeceğiz. Galatasaray’ın birlik, beraberliğe ve barışa ihtiyacı olduğu düşüncesiyle önce projelerimizi geliştirip Galatasaray’ın sürdürülebilir bir sportif hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Katılım sağlayan değerli üyelerimizin hepsine büyük bir teşekkür gönderiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız aynen devam edecek.” 

“Çalışmalar dinamik bir şekilde devam ediyor. Genel Kurul iradesi her şeyin üzerinde. Genel Kurulun bundan sonraki nabzını tutacağız. Gelişmeleri izleyeceğiz. Galatasaray’ın faydasına olan şeyleri yapmaya devam edeceğiz. En önemlisi barış iklimimizin, birliğimizin, beraberliğimizin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.”