15 Ağustos 2024 Perşembe 21:16

12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Hareketli Salma Yarışları Kalamış’ta yapıldı

12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Hareketli Salma Yarışları Kalamış’ta yapıldı

İstanbul’un en büyük yelken festivali TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışları devam ediyor.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü tarafından, Eker ana sponsorluğunda düzenlenen 12. TAYK Slam Eker Olympos Regatta Hareketli Salma Yarışları, Galatasaray Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde tamamlandı.

50 yıllık geçmişe sahip TAYK ilk kez Hareketli Salma sınıflarında yarış düzenlerken, Galatasaray Yelken Şubemiz de bu yarışa ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin her yerindeki yelken kulüplerinden yoğun katılımıyla geçekleşen yarışlarda yaklaşık 200 tekne yer aldı.

Galatasaray Yelken Şubesi sporcularının da katıldığı Hareketli Salma yarışları, Kalamış koyunda görsel bir şölen oluşturdu.

12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Hareketli Salma Yarışları’nın Ödül Töreni de Galatasaray Kalamış Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Törene, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kuban katıldı.

Başkanımız Dursun Aydın Özbek, Yönetim Kurulu Üyemiz Timur Kuban, Yelken Şube Menajerimiz Ayça Ark ve ülkemizi Tokyo 2020 ardından Paris 2024 Olimpiyatları’nda da başarıyla temsil eden milli sporcumuz Ecem Güzel, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Dereceye giren sporcularımız şöyle:

Optimist Junior Genel

Emir Tombuloğlu 1.

İnci Gülsoy 2.

Maya Karabat 4.

Ahmet Yankı Uzunöz 5.

Optimist Junior Kızlarda

İnci Gülsoy 1

Maya Karabat 2.

Optimist Senior Kızlarda

İrem Arkun  2.

ILCA 4 Genel

Can Matias Geçer 3.

ILCA 6 Genel ve Gençlerde

Ali Poyraz Özdemir 2.

ILCA 6 Kadın ve Genç Kadınlarda

Sürü Alpkökin 1.

420 Genel Kategoride

Ege Erdemli - Efe Özgenç 2.

Finn Sınıfında

Sinan Sümer 1.

Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.