17 Aralık 2024 Salı 15:15
Kale Seyahat ile sponsorluk anlaşması imzalandı
Türk sporunun öncüsü Galatasaray, 1975’ten beri şehirlerarası seyahat sektöründe güven ve konforun adresi olan Kale Seyahat ile güçlerini birleştirerek 2024-2025 sezonu için Futbol A Takımımızın ana sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ile Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Alirıza Çelebi’nin katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki Turgay Vardar Medya Merkezi’nde gerçekleştirildi.
İmza töreninde ilk olarak Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Alirıza Çelebi söz aldı.
Cemal Alirıza Çelebi, şu ifadeleri kullandı:
“Galatasaray Spor Kulübü’nün Sayın İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Başkan Yardımcısı Sayın Niyazi Yelkencioğlu, Kale Seyahat’in çok kıymetli yönetim kurulu, basınımızın güzide mensupları, Galatasaraylı hanımefendiler ve beyefendiler, sizleri Kale Seyahat olarak saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz. Bugün burada Kale Seyahat olarak geleceğe güvenle ilerlerken futbol tarihinin en köklü markalarından biri olan Galatasaray Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmasını duyurmasının gururunu yaşıyoruz. 1975 yılında İstanbul’dan başlayan seferlerimiz bugün onlarca il, yüzlerce ilçeye ulaşmış geniş bir ağa dönüşmüştür. Trakya’yı, Ege’ye İç Anadolu’yu Batı Karadeniz bölgelerine bağlayan yatırımlarımızla büyüme hedeflerimizi sürdüren, modern araç filomuz ve müşteri memnuniyetimize dayalı hizmet anlayışımızla sektörümüzde öncü konumumuzu koruyarak yolcularımızı kaliteli, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Hem yenilikçi çözümlerimiz hem de güvenilir hizmet anlayışıyla sektörün öncü markalarından biri olmanın gurunu yaşıyoruz. Sponsorluk anlaşmamız kapsamında Galatasaray Spor Kulübü’nün sporcuları için özel tasarlanmış konforu, teknolojik donanımı, ön plana çıkan bir otobüsü hizmete sunduk. Amacımız sporcuların sağlığı ve performansı için en iyi koşulları sağlamak. Ayrıca iş birliği kapsamında taraftarlarımız için de daha özel sürprizler de hazırladık. Bu iş birliği bizim için sadece sponsorluk değil, aynı zamanda Kale Seyahat’in spor, dayanışma ve genç nesillere olan desteğinin bir ifadesidir. 119 yıllık köklü geçmişiyle Galatasaray disiplinin, azmin ve başarının sembolüdür. Bu değerlere Kale Seyahat olarak biz de yürekten inanıyor ve katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki 3 yıl boyunca bu iş birliğinin hem sahada hem yollarda büyük başarılara vesile olacağına inanıyoruz. Bu anlamda projeye katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Galatasaray Spor Kulübü’ne ve taraftarlarımıza nice zaferlerle dolu bir yolculuk diliyorum. Galatasaray’a ve Kale Seyahat ailesine hayırlı olsun.”
Başkan Yardımcımız Niyazi Yelkencioğlu ise şunları söyledi:
“Sayın Çelebi, değerli basın mensupları, yarım asırlık tecrübesiyle Türkiye’nin öncü karayolu seyahati firmalarının başında gelen Kale Seyahat ile iş birliğimizin başlangıcını sizlerle paylaştığımız basın toplantımıza hoş geldiniz. Takım otobüsü Galatasaray seviyesinde elit bir futbol takımının sessiz kahramanlarının başında geliyor. Galatasaray Hollanda’da maç oynayacak bakıyorsunuz uçaktan indiğinizde takım otobüsümüz orada. Sonra takım Sivas’a gidiyor bakıyorsunuz Sivas’ta havaalanında takımı bizim takım otobüsümüz karşılıyor. Hemen ardından Malmö’ye gidiyoruz aynı hafta içinde bakıyorsunuz takım otobüsümüz Malmö’de. Bu söylediklerim 10 gün içinde olanlar. Bu arada şoförümüz Feyyaz Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Sahiden insan üstü bir çaba gösteriyor. Bu Galatasaray sevgisinden de geliyor. Söylediğine göre Malmö gittiği en uzak noktaymış. Gerçekten baş döndürücü bir trafiğimiz var. Bu yüzden de takım otobüsümüzü seçerken hem komfor hem de güvenlik olarak endişe duymadan kesintisiz desteğine güvendiğimiz bir iş ortağı ile çalışma zorunluluğumuz var. Kale Seyahat’e bize bu önemli desteği sağladığı, bu güveni verdiği ve Galatasaray’ın her gün büyüyen sponsor ailesine katıldığı için teşekkür ediyoruz. Bugünün bizim için bir anlamlı özelliği de bu basın lansmanımız Florya’da sizlerle gerçekleştirdiğimiz son sponsorluk lansmanı olacak. Kemerburgaz’daki tesislerimiz son aşamasına geldi. Hedefimiz bundan sonraki lansmanımızda sizleri orada ağırlamak. Bugün için Galatasarayımızın tarihini barındıran bu önemli mabedin keyfini çıkaralım. Bir sonraki basın lansmanında yeni tesisimizde bir araya gelme dileğiyle… Teşekkür ediyorum.”
İkinci Başkanımız Metin Öztürk de şöyle konuştu:
“Tekrar hoş geldiniz. Herhalde 7-8 saattir görüşemiyoruz. Burada gerek Alirıza Bey, gerek Başkan Yardımcımız Niyazi Yelkencioğlu, söylenecek her şeyi söyledi. Aslında Galatasaray ailesi bir bütün. Taraftarıyla, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, seyahat organizasyonuyla, medyasıyla bir bütün. Ben hep merak etmişimdir futbolcu buradan biniyor, uçak iniyor öbür tarafta hemen otobüsümüz bizi karşılıyor. Bu gerçekten büyük bir fedakârlık istiyor. Tahmin ediyorum ki Alirıza Bey’lerde ne Feyyaz Bey’ler var. Onun için Kale Seyahat bu kadar büyümüştür, bu kadar kalitelidir. Onun için Galatasaray ile böyle bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyordur. Tahmin ediyorum ki onlar marka seçimlerinde çok hassas, bu tarafta Niyazi Başkan marka seçiminde çok hassas. Çok güzel bir birliktelik olmuş. Burada Feyyaz Bey’e teşekkür ederken, bir teşekkürü de Naci Cansun’a yapacağım. Niyazi Başkan’ın sağ kolu. Mehmet Cansun Başkanımızın oğlu kendisi, müthiş bir geçmişi var. Bize inanılmaz katkı sunuyor. İki senede sponsorluklar nazar değmesin inanılmaz bir noktaya geldi. Sanıyorum 80 Milyon Euro’lara geldi. Onun için Niyazi Başkanıma ve Sayın Naci Cansun’a çok teşekkür ediyorum. Alirıza Bey ile yeni tanıştık. İnşallah çok uzun yıllar onlar Galatasaray’a destek olacak, biz görev süremiz tamamlanınca taraftar olarak onların yanında olacağız. Taraftarımıza verecekleri sürprizleri de bekliyoruz. Bu sürprizlerin %25’ten aşağı olmayan indirimler olmasını bekliyorum. Koca Alirıza Bey, böyle bir sürprizden bahsetmezdi diye tahmin ediyorum. Elinizi korkak alıştırmayın, %40 olur, %50 olur fark etmez. Asgari %25’ten başlayalım.”
İMZA TÖRENİNİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ