25 Kasım 2008 Salı 14:58

Zorunlu Açıklama

Zorunlu Açıklama

Bayan Basketbol Takımımız üç dört sene süren sessizliğinin ardından son üç sezondur kademeli bir atak yapmış ve bu sezon kurduğu kadrosu ile Türkiye’deki tüm kupalar ve Avrupa Kupası'nı kazanmaya en büyük aday takım konumuna gelmiştir. Galatasaray’daki bu gelişim bazı kişileri çok rahatsız etmiş olacak ki şubemiz hakkında geçen seneden bu yana basında sürekli olarak kötüleyici, yıpratıcı ve doğruluk payı olmayan haberler çıkmaktadır.

Kulübümüz tüm dünyada yaşanan ekonomik krizden etkilenmeksizin tüm kadromuzun maaşlarını gününden önce ödemektedir. Bizlerin isteğine göre gerekli ise her maç öncesi kamp yapılmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerimizin hepsine takımımız son derece rahat ve konforlu bir şekilde gidip en iyi otellerde konaklama yapmaktadır. Tüm kadronun ilaç, malzeme ve diğer ekipman olarak en ufak bir eksiği yoktur. Yöneticimiz Sayın Ahmet Dedehayır her daim takım ile ilgilenmekte, antrenman ve hatta birçok deplasman maçlarımıza da iştirak etmektedir. Bahsedildiği üzere bizlere küfür edildiği şeklindeki haberler tamamen asılsız ve uydurma olup kaybedilen Fenerbahçe maçından sonra dahi oyuncularımıza moral vermek üzere yöneticilerimiz ellerinden geleni yapmışlardır. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak lige başlayan takımımız camiamızın da gözbebeği haline gelmiştir.

Galatasaray Bayan Basketbol Takımımız başında Başkanımız Sayın Adnan Polat, tüm amatör şubelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Yiğit Şardan, Şube Sorumlumuz Sayın Ahmet Dedehayır ve Genel Sekreterimiz Sayın Selçuk İren’in olduğu, menajerlerimiz, antrenör ve oyuncularımız, doktorlarımız, kondisyonerimiz, masörümüz, malzeme sorumlumuz ve tüm çalışanları ile büyük ve güçlü bir ailedir. Tarihindeki en iyi bayan basketbol organizasyonuna bu sene ulaşan takımımızın başarısına gölge düşürmek isteyenler sadece burada emek harcayan bizlere değil Türkiye’deki bayan basketboluna da kötülük etmektedirler. Sahada oynanan basketbol, verilen performans, formalarımızdan akan ter ile yeniden doğan, atılım yapan şubemiz ile ilgili geçen seneden bu yana olumlu tek bir kelime dahi yazmayan, sadece yalan yanlış konular ile takımımızı yıpratmaya çalışan bu kişiler gerçek bir basketbol haini ve Galatasaray düşmanı gibi davranmaktadırlar. Ülkemize daha önce hiçbir takımın getirmeyi başaramadığı Avrupa Kupası’nı getirmeye aday takımımızın başarısından bahsetmek istemeyenler sadece Galatasaray’ı değil bayanların spordaki başarısını da göz ardı etmeye devam etmektedirler.

Galatasaray’ın basketbol atılımına zarar vermeye, yıpratmaya yönelik çalışıldığı artık çok açık bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bilinmelidir ki bizi yolumuzdan kimse alıkoyamaz. Hedeflerimize giden yolda bu tür asılsız haberler bizleri birbirimize daha çok bağlıyor ve hırslandırıyor. Tüm yazılanlara verilecek en güzel cevap kupalar ile olacaktır.

Mihriban OĞUZ Bölüm Direktörü
Müge ERDEM     Takım Menajeri
Cem AKDAĞ      Antrenör
Hakan ACER       Yardımcı Antrenör
Muratcan ÜNER  Kondisyoner
Emre VATANSEVER Yardımcı Antrenör
Zerrin HATACIKOĞLU Masör
Hasan BULAT  Malzeme Sorumlusu

Yasemin HORASAN, Işıl ALBEN, Esra ŞENCEBE, Tuğba PALAZOĞLU, Yasemen SAYLAR, Sevda ESENLER, Beril BİNOĞUL, Kübra SİYAHDEMİR, Seimone AUGUSTUS, Bahar ÇAĞLAR, Marina KRESS, Taj McWILLIAMS, Korel ENGİN