22 Aralık 2022 Perşembe 23:42

Kerem Aktürkoğlu: "Hata yapmadan galibiyete ulaştık"

Kerem Aktürkoğlu: "Hata yapmadan galibiyete ulaştık"

Futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığımız Ankara Keçiörengücü mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmede bulundu.

Hata yapmadan galibiyete ulaştığımızı ifade eden Kerem, “Önemli olan galibiyetti. Hazırlık maçlarından sonuç olarak çok fazla istediğimiz alamasak da oyun olarak istediğimiz oyun oynuyorduk. Bugün de sahaya çıkmadan evvel bunun konuşmasını yaptık. Güzel bir oyunla bıraktığımız yerden devam etmemiz gerektiğini söyledik. İşler çok istediğimiz gibi gitmedi ama böyle maçlar gerçekten zor oluyor. Geçen sene bunun acısını fazlasıyla çektik. Bu maçta böyle bir hataya yer olmadığını defalarca konuştuk bugün de çok şükür hata yapmadan galibiyete ulaştık.” ifadelerini kullandı.

Takım kaptanlarından biri olmanın kendisini gururlandırdığını ifade eden oyuncumuz, “Gerçekten çok büyük bir gurur benim için. Galatasaray'a geldiğim ilk zamanı hatırlıyorum ve şu an, şimdiki olduğum durumdayım. Gerçekten bu tarif edilemez bir mutluluk; ama önemli olan tabii ki saha içinde takım olarak hep birlikte Galatasaray’ı istediği yere getirebilmek. Bana bu görev verilirse ben de bunu en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur. İki kupayla birlikte Galatasaray'a armağan etmiş oluruz.” şeklinde konuştu.

 İstanbulspor maçı hakkında ise Kerem Aktürkoğlu, “Zor bir maç olacak. Rahat bir maç gibi gözükebiliyor bazen, insanlar böyle bir düşüncelere kapılabilir; ama bizim asla böyle bir oyuna böyle bir düşünceye kapılmamamız gerekiyor. Taraftarımıza birlikte bence o maç tüm taraftarla birlikte çok güzel bir galibiyet alacağımıza inanıyorum. İnşallah galibiyetle lige bıraktığımız yerden devam ederiz.” dedi.