28 Eylül 2018 Cuma 23:42
“Önemli olan 3 puan”
Maçtaki tek golün sahibi Maicon, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 1-0 yendiğimiz karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Maicon’un açıklamaları şöyleydi:
“Bugün burada tek amacımız vardı. Kendi tarafımızın önünde, kendi sahamızda 3 puan almak. Golü ben atmışım, başkası atmış hiç önemli değil. Önemli olan 3 puanı kazanmaktı ve sizin aracılığınızla arkadaşlarımı bir kere daha tebrik etmek istiyorum. Çünkü bugün gerçekten iyi mücadele ettik ve sonunda da önemli bir 3 puan kazandık.”
Brezilyalı defans oyuncusu, 3 Ekim Çarşamba günü karşılaşacağımız Porto karşılaşması için de şunları ekledi:
“Tabii ki zor bir maç bizi bekliyor. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Hepimizin hatırlayacağı gibi Lokomotiv maçında aldığımız güzel bir 3 puan vardı kendi sahamızda. Şimdi tekrardan iyi bir sonuç, en azından pozitif bir sonuç almak için Portekiz deplasmanına gidiyoruz.”