18 Aralık 2024 Çarşamba 01:17

Roma 3-0 Galatasaray Petrol Ofisi

Roma 3-0 Galatasaray Petrol Ofisi

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında İtalya’nın Roma ekibinin konuğu oldu.

Tre Fontane Stadı'nda oynanan mücadele ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Takımımız maça Gamze, Demehin, Eda, Arzu K., Usme, Staskova, Bakarandze, Berna, Ecem, Arzu A. ve Diallo 11’iyle çıktı.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Roma ekibi 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı da bu sonuçla 1-0'lık Roma üstünlüğüyle tamamlandı. Ev sahibi ekip ikinci golünü 82. dakikada üçüncü golünü ise 90+3’te buldu. Karşılaşma Roma’nın 3-0’lık üstünlüğüyle sona ererken, takımımız bu sonuçla UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

Galatasaray Petrol Ofisi, bu maçın ardından ligde oynayacağı Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak.