3 Nisan 2017 Pazartesi 22:45
“Güven kazandıran bir galibiyet oldu”
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; "Bugün sahadaki futbol için sevindim. Hırs, takım ruhu, beraber mücadele etme isteği beni mutlu etti. Taktiksel anlamda da olumlu işler yaptık. Daha da geliştirmemiz gereken şeyler var" dedi.
Eren'in son dakikadaki sakatlığı nedeniyle duruma sinirlenen Hırvat teknik adam; "Eren'i daha önce çıkarmayı planlıyordum ama diğer taraftan onu oyunda tutma sebebim gol atıp güven kazanmasıydı. Olmadı. Son anlarda böyle bir sakatlığın olması beni sinirlendirdi" ifadelerini kullandı.
Igor Tudor; kendisine yöneltilen Martin Linnes'in performansı ile ilgili soruya "Martin önemli bir performans sergiledi; ofansif bir rolü vardı. Bunu da bugün başardı. Sadece onu değil tüm takımı tebrik ediyorum" yanıtını verirken "Adanaspor maçı önümüzdeki maçlar için güven kazandıran bir galibiyet oldu" diyerek sözlerini noktaladı.