27 Aralık 2017 Çarşamba 22:16
“Biz Galatasaray’ız, asla vazgeçmeyiz”
EuroCup B Grubu son hafta maçında Galatasaray Odeabank, Hapoel Jerusalem’i evinde 87-68 mağlup etti ve gruptan ikinci sırada çıktı. Karşılaşmanın ardından koç Erman Kunter, oyuncularımızdan Dwight Hardy ve Emir Preldzic galibiyeti değerlendirdi.
Erman Kunter:
“Buraya uzun bir yoldan geldik. EuroCup'a 4 maçta 4 mağlubiyetle başladık ama daha sonra 6'da 5 yaparak gruptan ikinci sırada çıkmayı başardık. İlk dört maçta galibiyet alan takımlardan birkaçı şu an gruptan çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya. Biz Galatasaray'ız, asla vazgeçmeyiz. Bu da bu durumu özetliyor. Oyuncularım bunu bir gurur meselesi haline getirdi ve grubun ikinci yarısını çok iyi geçirdiler. Bir üst turdaki rakiplerimizin hiçbirinden de çekinmiyoruz, hepsini yenebilecek güçteyiz. Bugün büyük bir özveri göstererek oynayan Emir Preldzic'e de teşekkür ediyorum. Göksenin Köksal'ın yokluğunda önemli bir inisiyatif aldı. Oyuncularımı tekrar kutluyorum. Pes etmediler ve en önemli maçları kazanarak gruptan çıkmayı başardılar.”
Dwight Hardy:
“Takımla gurur duyuyorum. Turnuvaya çok kötü başladıktan sonra üst üste maçlar kazanarak üst tura adımızı yazdırdık. Bu formumuzu bir üst tura taşımak istiyoruz.”
Emir Preldzic:
“Bizim için büyük bir zafer oldu. Grubu ikinci sırada bitirmeyi başardık. Bu maçta biraz inişli çıkışlı bir performans göstersek de önemli anlarda gereken savunmaları yapmayı başardık ve kazandık. Şimdi önümüze bakacağız ve EuroCup'taki çıkışımızı sürdürme amacında olacağız.”