2 Ocak 2018 Salı 14:41
“Avrupa macerasında yeni bir sayfa açacağız”
EuroCup Son 16 Turu E Grubu ilk haftasında Darüşşafaka Basketbol ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta koç Erman Kunter, oyuncularımızdan Ege Arar ve Jordan Taylor mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Demeçler şu şekilde:
Erman Kunter:
“Yarın Avrupa macerasında yeni bir sayfa açacağız. Darüşşafaka Basketbol çok iyi bir takım ama şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Evimizde oynamanın avantajını kullanmak ve EuroCup Son 16 Turu’na iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”
Ege Arar:
“Bizim için çok önemli bir maç olacak. İlk tur gruplarına kötü bir başlangıç yapıp daha sonra üst üste kazanarak gruptan çıkmayı başarmıştık. Bunu bir kez daha yaşamak istemiyoruz, bu kez gruplara daha iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çeyrek finale giden yolda önemli bir maça çıkacağız.”
Jordan Taylor:
“Zor bir maç olacak. Darüşşafaka Basketbol çok iyi bir takım. Yarınki maç beni heyecanlandırıyor çünkü rekabet dolu bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanmak için en iyi oyunumuzu oynamamız gerekiyor.”