12 Temmuz 2016 Salı 12:48
Enes Kuşku'nun Yerine Olimpiyatlara Cem Yılmaz Katılacak
2016 Rio Olimpiyatları’na katılacak sporcularımızdan Enes Kuşku'nun sağlık problemiyle ilgili yapılan tetkikleri sonuçlandı.
Florence Nightingale Hastanesi’nde Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu önderliğindeki sağlık ekibi, Enes Kuşku'nun bacağındaki kesikle ilgili bugün bir operasyon gerçekleşeceğini, en iyi ihtimalle sporcunun antrenmanlara 4-6 hafta sonra başlayabileceğini ve bu sebeple sporcunun yarışlara katılmasının mümkün olmadığını açıkladı.
Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven ve Teknik Kurul Başkanı Ozan Bayülken ile Kulübümüz Kürek Şubesi Menajeri Mehmet Mumcuoğlu ve Kulübümüz Baş antrenörü Recep Akıcı arasında yapılan görüşmeler sonucunda sporcumuz Cem Yılmaz'ı Enes Kuşku'nun yerine Olimpiyat Oyunları’nda yarıştırma kararı alındı.
2016 Rio Olimpiyatları kotası alan milli kürekçimiz Enes Kuşku, 6 Temmuz'da Sakarya'da trafikte yaşanan tartışmada kasık ve sol bacak adalesinden bıçaklanmıştı.