16 Aralık 2015 Çarşamba 19:51

Ziraat Türkiye Kupası | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maç haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Türk Telekom Arena’daki mücadele, takımımızın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki ilk maçında Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Akhisar Belediyespor'un savunmacısı Douglao, topu ayağından açınca Umut Bulut araya girdi ve tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

Golün ardından rakip kalede atakları sıklaştıran takımımız 24. dakikada Bilal Kısa’nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Yasin Öztekin’in soldan taşıyıp ceza alanına şık ortasında müsait durumda olan Bilal Kısa, şık bir vuruşla iki farklı üstünlüğü getirdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca Galatasaray soyunma odasına 2-0’lık skor avantajı ile gitti.

Akhisar Belediyespor, ikinci yarının başında hızlı geliştirdiği atakta Lua Lua ile golü buldu ve skor 2-1’e geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı.